Topopdracht Detachering

dienstverband met de vrijheid van een ondernemer

Waarom Topopdracht Detachering?

Topopdracht is opgericht om zelfstandig professionals te helpen bij het vinden van een opdracht. We bemiddelen zzp’ers binnen de overheid op freelance basis. Toch hebben we recent besloten om ook detachering aan te bieden.

In het kader van de Wet DBA, vinden sommige overheidsorganisaties het belangrijk dat een opdracht wordt uitgevoerd in loondienstverband. Om aansprakelijkheid voor loonheffing te voorkomen vragen zij om kandidaten die (tijdelijk) in loondienst zijn.

Met Topopdracht Detachering geven we opdrachtgevers zekerheid en jou de vrijheid en (bijna) alle inkomsten die je hebt als ondernemer. Hieronder lees je meer over de voorwaarden en de veel gestelde vragen.

Hoe werkt Topopdracht Detachering?

Jij kan bij Topopdracht voor de duur van de opdracht op de loonlijst komen. Hiervoor ga je met Topopdracht.nl een overeenkomst aan met betrekking tot de opdracht, zodat je vervolgens jouw detacheringsopdracht kan uitvoeren bij een overheidsorganisatie.

Daarnaast vullen we beiden een loonheffingsverklaring in voor de Belastingdienst, zodat we op een juiste manier loonheffing en ZvW premie afdragen. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij netto het grootste bedrag overhoudt wanneer je de opdracht uitvoert. 

Maandelijks zullen we een bedrag (uren x het tarief) factureren aan de opdrachtgever en vervolgens na afdracht van onze fee (15%) verlonen als brutoloon. Op deze manier kun je dus toch prachtige opdrachten vervullen bij de mooiste overheidsorganisaties.

Vera Maillie

Senior Projectleider / Interim-Manager

De fijne samenwerking met Topopdracht.nl heeft mij zeer goed geholpen bij het verkrijgen van mijn eerste opdracht als zelfstandig professional. Op basis van mijn ervaringen hebben ze de juiste match gemaakt met de selectiecriteria van de Omgevingsdienst. Daarbij was de kennis van de markt en de tarieven essentieel. Dank Topopdracht.nl 

Vera Maillie

Senior Projectleider / Interim-Manager

ZO WERKT ONZE DIENSTVERLENING

Binnen 1 werkdag reactie!

Omdat het proces verloopt via een aanbesteding is het belangrijk dat je een goede kans maakt om de opdracht te winnen. Bij een match starten we het offertetraject, bij twijfel laten we dit binnen 1 werkdag weten.

Introductie!

De procedure verloopt via een aanbesteding. De eerste introductie doen wij daarom op papier.

Aan de slag!

Wij houden van eerlijk en transparant zaken doen.
Als je aan slag gaat via Freep Detachering dan hanteren we de volgende voorwaarden:

Topopdracht werkt o.a. voor

Onze missie

We helpen interim professionals binnen het publieke domein succesvol te ondernemen

 

Dit zijn onze kernwaarden

Eerlijk

Wij zijn eerlijk naar zzp’ers over de kansen op het succesvol krijgen van een opdracht en de tarieven die daarbij horen.

Transparant

We zijn open over onze opdrachtgevers, bronnen en vergoedingen. We delen alle data die we beschikbaar hebben.

Ambitieus

We willen zoveel mogelijk zzp’ers helpen. We zijn ondernemend en willen onszelf en daarmee onze dienstverlening elke dag verbeteren.

Innovatief

IT en Data zijn ons startpunt om te innoveren en te optimaliseren.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

en_USEnglish